Ajanvaraus

Ma-Pe 8.00 – 17.00
puh. 040 3566 150

NETTIAJANVARAUS

Yhteystiedot

Hiskinmäen Eläinsairaala
Akselinkatu 1
44100 Äänekoski

Puhelinaika

Ma – to 12.00 – 12.30
puh. 040 3566 140

Ei ajanvarausta!

Käytösneuvonta

Koirien ja kissojen käytösongelmiin haetaan onneksi nykyisin apua jo aikaisessa vaiheessa. Paras vaihtoehto olisi ehkäistä ongelman syntyminen ja ottaa yhteyttä heti, kun omien taitojen riittävyys mietityttää. Meiltä saat apua, oli sitten kyseessä puutteet koiran hihnakäytöksessä, villin koiranpennun totuttaminen kynsien leikkaamiseen tai jo syntynyt ongelmakäytös, kuten yksinolo-ongelma, aggressiivinen käytös tai esimerkiksi kissan tarpeidentekokäyttäytymiseen liittyvä ongelma.

Kissat ja koirat eroavat hieman toisistaan ongelmakäytösten ratkaisemisessa. Kissoilla useimmiten jo olosuhteiden korjaamisella saadaan suurin osa ongelmista poistumaan. Kaikille käytösneuvontapotilaille tehdään perusteellinen hyvinvointikartoitus yhdessä omistajan kanssa. Koirilla taas käytökseen vaikutetaan yleensä parhaiten ennakoimalla ja opettamalla uusia, korvaavia käytöksiä vanhojen ongelmallisten käytösten tilalle. Kaikille eläimille tehdään jatkoon koulutusuunnitelma, jossa huomioidaan eläimen ja omistajaperheen tarpeet ja resurssit.

Käytösneuvontaa tehdään meillä eläintenkouluttajan ja eläinlääkärin yhteistyönä. Näin tarvittaessa voidaan käytösterapian tueksi lisätä lääkkeellistä hoitoa tai määrätä tarvittavia tutkimuksia muiden käytöstä aiheuttavien taustasyiden poissulkemiseksi.

Lue lisää eläintenkouluttajastamme täältä.

Koulutusneuvonta on useimmiten järkevintä toteuttaa kotikäyntinä, ainakin alkuun. Valitsemme kuitenkin aina parhaan vaihtoehdon kullekin eläimelle.

Käytöskäyntien hinnat:

  Ensimmäinen käynti, konsultaatio: 92€ (kesto n. 1½h)

  Seuraavat käynnit: 1h 57€ / ½h 32€

Käynteihin lisätään kilometrikorvaus toteutuneen mukaan 0,70€/km.

***